Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića, pre nešto manje od mesec dana oženio se izabranicom Saškom Veselinov, a slavlje je trajalo dva dana, u Beogradu i u Crnoj Gori.

Drugog dana, na žurki na plaži, goste je u večernjim satima zabavljala Milica Pavlović, a među najveselijima bili su najbolji srpski teniser i njegova supruga Jelena Đoković, koja se u jednom trenutku pridružila pevačici na bini.

milica pavlovic 5.jpg
Instagram / senoritamilica 

"Mnogo mi je drago što sam bila deo te lepe priče i verujte mi, prve dve pesme sam se pravila dama. Kasnije sam toliko uživala i provodila se, kao da nisam došla da pevam. Ne mogu da kažem da li peva bolje Jelena ili Novak", podelila je svoje utiske za "Blic" Pavlovićeva, a onda se osvrnula na to kakva je Jelena privatno.

"Ono što znam jeste da Jelena ima sluha, ali me je oduševila kada je krenula da đuska uz moje pesme. Kad sam došla u Beograd, pitale su me prijateljice kakva je ona. Ono što mogu sa vama da podelim jeste da žena ima neku energiju koju ne možete da ignorišete. Jako specifičnu, prijatnu... Ma, dopada mi se baš", iskrena je bila Milica.

jelena djokovic
Instagram / jelenadjokovicndf 

Nedavno su i Saška i Đorđe podelili svoje impresije sa venčanja o kakvom su oduvek sanjali.

"Bila su to dva zaista savršena dana, uz sjajnu žurku, izvođače koji su nas zabavljali, vreme nas je poslužilo, dekoracija i hrana su bile perfektne... Ono što je najvažnije, porodice i prijatelji sa obe strane sjajno su se uklopili, atmosfera je bila pozitivna i vesela i, u stvari, to je ono što je učinilo naše venčanje i celokupno slavlje idiličnim", rekao je novopečeni bračni par za magazin "Story".

Pored Milice Pavlović, za dobru atmosferu bili su zaduženi i Aleksandra Prijović, Sergej Ćetković i Željko Samardžić, koji su pevali prvog dana slavlja, dok je drugog dana pre Milice goste zabavljao Saša Kovačević.

Crkveno venčanje Saške i Đorđa održano je u Beogradu, nakon čega su se odmah uputili u Crnu Goru, gde je iste večeri upriličeno svadbeno slavlje. Drugog dana je na plaži održana ceremonija građanskog venčanja, nakon čega je žurka pod vedrim nebom potrajala do kasno u noć.

Još fotografija sa svadbe Đokovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/stankobudimkic Građansko venčanje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića u Crnoj Gori

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna