Pevačica Goca Lazarević kaže da je u životu imala dve velike ljubavi, ali da priželjkuje da ih bude još. Svojevremeno je bila u braku sa kompozitorom Milutinom Popovićem Zaharom, a nakon razvoda upoznala je biznismena Branimira Vukićevića, sa kojim nije otišla pred oltar, ali za njega neretko ističe da je bio njena najveća ljubav.

"Mnogi me pitaju da li sam zaljubljena, a ja ne lažem. Da sam zaljubljena nisam, nemam emotivnog partnera", rekla je pevačica u emisiji "Premijera Vikend Specijal" i dodala:

"U životu sam imala dve ljubavi i stvarno mislim da je to malo i da sam zaslužila još. Nisam imala samo dve veze, ali sam imala samo dve ljubavi."

goca lazarevic 2.jpg
Kurir / Dragana Udovičić 

Branimir je ovaj svet prerano napustio, u svojoj 55. godini. Razdvojila ih je njegova smrt, a pevačica se do danas od toga nije oporavila.

"Svi znamo šta je to nešto, a šta je prava ljubav. Mnogo sam volela, a onda nas je on napustio. Ja sam od tada sakata, ali život ide dalje. Meni neko mora da se sviđa, da bude šamantan. Muškarac mora da me impresionira, da budem ponosna na njega. Moji vršnjaci mi mirišu na smrt", rekla je Goca u pomenutoj emisiji.

Kako su svojevremeno preneli mediji, iako je Branimir bio pevačicina najveća ljubav, ona nije htela da tu vezu kruniše brakom jer je smatrala da to nije u redu prema njenoj deci.

"Vidiš, ja sam Branka noćas ponovo sanjala, on je uvek tu negde. Ja njega još uvek sanjam, on me je naučio mnogim stvarima. Ja sam jako tvrdoglava, a pored njega sam shvatila da samo kada nekoga mnogo voliš, spreman si da od njega, ali i sa njim učiš. Ja sam mnogo naučila od svoje prve ljubavi, ali i od druge...Mene je Branko naučio da posmatram stvari iz drugih uglova, da ova slika, na primer, ne izgleda isto kada je gledaš iz drugog ugla. On je bio istrajan u tome da me nauči da svako ima svoju stranu priče i da nas pet sada sedimo ovde i gledamo isti događaj koji ćemo doživeti na pet različitih načina. Istina nije samo moja, ali ni samo tvoja. Istina nije ničija, nego između", rekla je ranije Goca za "Kurir".

Kako izgleda kuća Goce Lazarević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / gocalazarevic_official Pevačica uživa u luksuznoj kući sa dvorištem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna