Najveći broj žena ima uvek primedbe na svoj izgled, pa tako razmišlja iKatarina Radivojević koja svoj trenutni izgled ocenjuje ocenom sedam. Glumica kaže da je deblja nego ikad u životu i da ima 64 kilograma umesto optimalnih 58 ili 59.

"Nikad nisam volela ni svoje tanke noge", priznaje glumica koja šaljivo dodaje kako čovek uvek voli ono što nema, piše Stil. "To je i razlog što sam nekad znala da nosim i po dva para farmerki", odala je tajnu iz školskih dana. Bilo je to na početku puberteta, kad je imala 12 ili 13 godina, a sad se goji u predelu stomaka i zadnjice što iziskuje mnogo vežbe.

Katarina počinje svaki dan vežbama, ne toliko zbog linije, koliko zbog zdravstvenih problema. "Čim ustanem, dvadeset minuta u parteru radim vežbe za leđa. Imam išijas koji je iz akutnog prešao u hronični, pa moram svakog dana da radim vežbe, ali s njima mi je život lepši, lakši i manje bolan", objašnjava glumica. 

katarina radivojevic 3.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Ona ne krije ni koje je intervencije zanimaju i šta planira da uradi na sebi. Botoks joj je redovna procedura, mada se trudi da to uvek bude diskretno. "Mnogo se bojim operacija i agresivnijih intervencija, jer je meni lice alat za rad. Imam spuštene kapke i rekli su mi da ću u jednom trenutku morati da uradim podizanje. Sve moje prijateljice su radile botoks koliko i ja. Njihove savete slušam i obično ih pustim da nešto urade prve pa da vidim kako to izgleda", smeška se Katarina. 

Kad je reč o grudima, plan joj je da uradi genetsku analizu i proveri da li ima predispoziciju za rak dojke. Ako odgovor bude pozitivan, uradiće isto što i Anđelina Džoli. Podsetimo, ona se podvrgla obostranoj mastektomiji i ugradila silikone. 

katarina radivojevic 4.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Takođe, kod lekara koji je zamrznuo moje jajne ćelije čula sam za tretman podmlađivanja iznutra. Reč je o podmlađivanju jajnika, najinovativnijem i najbezbednijem tretmanu. Koliko sam razumela, uzmu vam mali deo tkiva i zalede ga, a kada dođe do menopauze i hormoni počnu da slabije rade, tako bi vam revitalizovali jajnike", zaključila je glumica.

Zanimljiva joj je i procedura koju praktikuju Viktorijini anđeli - manekenke koje žele da se vrate što brže na pistu nakon porođaja. "Kada se porodite carskim rezom, lekari vam - o istom trošku - zategnu stomak i uklone višak kože. To sam čula da rade i ako bih imala carski rez uradila bih i to, da bude generalka", objašnjava Katarina. 

Mnoge žene bi pozavidele Katarini na lepoti i vitkosti, a kako izgleda popularna glumica na crvenom tepihu, pogledajte u galeriji slika!

Kurir / Zorana Jeftić, Kurir / Damir Dervišagić Popularna glumica blista na crvenom tepihu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna