Biljana Jevtić se borila sa tegobama vezanim za žučnu kesu čitavih deset godina, pa je dvaput zbog toga završila i u Hitnoj pomoći. Oba puta su je pustili kući, a onda ju je jedan blag napad odveo do operacionog stola.

"Nisam tad osećala jake bolove, ali je moj lekar rekao da je bolje da me operiše iako deluje da je sve u redu", opisala je pevačica ovaj slučaj. "Čak su i rezultati laboratorijskih analiza bili dobri i nije ništa ukazivalo na veliki problem."

Međutim, ispostavilo se da je počela upala žučne kese, kao i da su okolni organi bili pritisnuti - pre svega, jetra,  a iz kese je odstranjeno kamenjeOperisana je laparoskopski, a zatim puštena na kućno lečenje. Kaže da su je muž Aca i sin Ivan budno negovali.

"Aca me je baš čuvao, mada sam i ja njega pazila kad je on podvrgnut istom ovakvom zahvatu", ispričala je Biljana koja je dve nedelje bila na posebnoj ishrani. "Samo, njegov slučaj je bio teži i ozbiljniji od mog, njemu su iz žučne kese izvadili 36 kamenčića."

Ipak, njegovi su bili obli a Biljaninim sitni. "Moji su bili veoma oštri, tako da nisu bezazleni, mada ih je bilo samo tri. Pogotovo je moglo da bude loše da su se nekim slučajem zaglavili u žučnom kanalu, jer to ume da bude izuzetno bolno. Hvala bogu, to mi se nije desilo", laknulo joj je posle operacije. 

undefined
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna