Porodica Bekam oduvek je negovala dobre odnose koji su narušeni nakon što se najstariji sin Viktorije i Dejvida Bekama oženio. Bekamova supruga Nikola Pelc priznala je da nesuglasice postoje između nje i njene slavne svekrve, i da je sve kulminiralo oko njene venčane haljine.

"Čule smo se kako bismo počele da dizajniramo haljinu, a onda je prošlo nekoliko dana i nije mi se javljala. Viktorija je zatim nazvala moju mamu i rekla da njen atelje ne može da je napravi. Planirala sam da nosim Viktorijinu venčanicu i bila sam zaista uzbuđena što mogu da nosim dizajn koji je kreirala moja buduća svekrva. Mislila sam da je to baš lepo i vrlo lepa priča", priznala je Nikola, a Viktorija se ovim povodom nije oglašavala.

Bavila se svojim poslom i spremala je kolekciju koju je predstavila na Nedelji mode u Parizu. Ovaj najvažniji događaj sezone, kako su ga modni portali nazvali, okupio je brojna poznata lica, a porodice Bekam bila je u punom sastavu. Dosta pažnje privukao je dolazak Bruklina sa suprugom samo nekoliko minuta pred početak revije.

Revija Viktorija Bekam
Profimedia 

Mladi bračni par bio je dobro raspoložen i nije se činilo da postoje porodični problemi. Došli su i roditelji Viktorije Bekam, ali i njena dve godine sestra Luiz Adams. Svi su komentarisali da izgledaju kao bliznakinje. Luiz je vlasnica butika garderobe u britanskom gradiću Hodsonu, i baš kao i njena slavna sestra ima četvoro dece.

Revija Viktorija Bekam
Profimedia 

Pogledajte ko je sve došao na reviju Viktorije Bekam u galeriji ispod.

Profimedia Revija Viktorije Bekam

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna