Novinar i voditelj jutarnjeg programa "Televizije Pink" Predrag Sarapa retko govori o privatnom životu, ali ovoga puta nije mogao da sakrije radost. On se na večnu ljubav zakleo svojoj dugogodišnjoj ljubavi Ladi. Venčanje je bilo intimno, uz prisustvo kumova, a veliko slavlje planirano je za 19. decembar kada će se radovati uz porodicu, prijatelje i kolege.

"Da, oženio sam se drugi put sa mojom ljubavi. Presrećan sam, evo nas, slavimo. Odličili smo se za najintimniju varijantu, tu smo sa kumovima, a veliko slavlje organizovaćemo na Svetog Nikolu", rekao je za "Pink" voditelj koji na posao kasni veoma retko.

"Čovek nikad ne može da se navikne na rano ustajanje, ali nekako uhvati taj ritam buđenja u isto vreme. Budim se deset-petnaest minuta pre nego što zazvoni alarm i samo nekoliko puta mi se dogodilo da zakasnim na posao jer nisam čuo zvono. Ipak, navijem oba mobilna telefona i zamolim mama Soku da me probudi", ispričao je za "Gloriju" svojevremeno.

Predrag Sarapa se oženio
Printscreen/ YouTube Novo Jutro RTV Pink 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna