Da nije lako ljudima ugoditi čini se najbolje znaju članovi britanske kraljevske porodice. Sve što urade javnost analizira - kako se ponašaju prema deci, koliko troše na garderobu, da li zahtevni poslodavci.. Kejt Midlton se sada našla na meti kritika jer sama fotografiše svoju decu.

Naime, u kraljevskoj porodici je običaj da se veliki datumi, kao što su rođendani, polazak u vrtić ili školu, obeleže portretima, a Kejt je ta koja fotografiše, prinčeve Džordža i Luisa i princezu Šarlot. Mnogi je zbog ovoga hvale i tvrde da je to odličan potez, ali drugi smatraju da time ona oduzima priliku mladim, talentovanim fotografima da uspeju.

"Princeza od Velsa ruši nade mladim generacijama fotografa. Sve što sam radio u kraljevskoj porodici zaista je pozitivno uticalo na moju karijeru", rekao je Džon Svonel, nekadašnji fotograf kraljevske porodice i priznao da to što Kejt radi ima i dobre strane, jer su deca pred njom opuštena i nastaju spontane fotografije.

"Na neki način ima pravo što to radi sama. Nije sjajna fotografkinja, ali sa decom je lakše ako ih poznajete", rekao je Džon. Princezina strast prema fotografiji datira iz studentskih dana, a diplomski rad su joj bile fotografije dece.

Kejt Midlton je prva članica kraljevske porodice koja je snimila prve zvanične fotografije kraljevske bebe, kada je 2015. objavila svoje fotografije tek rođene princeze Šarlot u naručju starijeg brata, princa Džordža. Od tada redovno fotografiše svoju decu, ali i supruga Vilijama.

Pogledajte još fotografija Kejt Midlton u galeriji ispod.

Profimedia Modne kombinacije na Vimbldonu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna