Frontmen grupe "Frenky", Miloš Mijailović, u kojoj je pevačica Slađa Alegro započela karijeru, je preminuo, a ta vest je duboko potresla pevačicu. Za njega je vezuje lep period života, brojna putovanja i lepa druženja.

"Na žalost juče me je dočekala ta ni malo lepa vest. Iskreno saučesće porodici, od srca. Nismo se dugo videli iako živimo u istom gradu, samo sam čula da je bio bolestan i verujem da je to razlog njegovog odlaska. Za Mišu me vezu jako lepi dani, druženja, putovanja... Radeći sa njim i čuvenim Radetom Pajićem, mnogo sam naučila, o muzici, životu i biću im zahvalna do kraja života za sve savete koje su mi davali. Miša je bio veliki čovek, pomagao je svima i takvog ćemo ga i pamtiti. Voleo je muziku i život i uvek je prema svemu imao vedar stav. Neka mu Bog podari mir i spokoj",  rekla je Slađa Dragaš. Pevačica ne krije koliko je emotivna i često joj je problem da zadrži suze. Kada se prisetila oca koju je preminuo rasplakala se pred kamerama.

"Fali mi neko u životu, otac mi stvarno puno fali... Kako koji dan ide, sve mi je nekako teže. A ovako materijalno da li mi nešto fali, to nikako... I kad se ima i kad se nema, ima se", pričala je pevačica prilikom gostovanja u emisiji "Grand magazin", pa dodala:

"Ja sam poprilično emotivna i čini mi se da taj njegov odlazak još nisam sažvakala, bude mi žao samo što unuku nije video" rekla je pevačica, a voditeljka je ustala kako bi joj obrisala suze.

Slađa Alegro se rasplakala u emisiji
Youtube / Printscreen / Grand Magazin Tv Grand 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna