Amal Alamudin jedina je žena koja je uspela da ukroti velikog zavodnika Džordža Klunija. Dok lepa advokatica nije ušla u život holivudskog glumca,  on je važio za večitog neženju, a sada je porodični čovek koga zanima samo supruga i njihova deca, blizanci Ela i Aleksander.

Iako se šuškalo da par ima velike probleme u braku, koji su kulminarali kada se u njihov odnos, navodno, umešala druga žena, Amal je svojim poslednjim intervjuom sve demantovala.

"Uz sve što se danas događa, želim da imam dobar odgovor kada me deca pitaju gde sam bila i šta sam radila", rekla je Amal nakon što je magazin "Time" uvrstio na prestižnu listu "12 žena godine".

 "Brak je divan. U svom suprugu imam partnera koji je neverovatno inspirativan i koji me podržava, mi imamo dom ispunjen ljubavlju i smehom. To je radost veća nego što sam ikada mogla da zamislim. Srećna sam što sam pronašla ljubav svog  života i što sam postala majka – tako postižem ravnotežu", rekla je Amal.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna