Milica Milša najveću snagu za sve u životu pronalazi u suprugu Žarku Jokanoviću i sinu Antoniju, a danas je jedan od težih dana za popularnu glumicu, zbog čega joj njeni najbliži pružaju veliku podršku.

Glumici je, naime, na današnji dan pre šest godina preminula majka, a Milica joj je sada posvetila dirljive reči, pune ljubavi, ali i tuge i bola.

"Mama, iako ne mogu već šest godina da pričam sa tobom, budem pored tebe, da te dodirnem, zagrlim, poljubim, ti si sve više prisutna u mom životu, sve više te čujem i sve više te slušam. Sve više te pominjem. Sve više ličim na tebe. Moja si prva izgovorena reč i ljubav doživotna. Zvezda vodilja u svemu zauvek. Volim te beskrajnom ljubavlju kojim si me ti obasipala", glasi poruka poznate glumice.

U komentarima su se nizale reči podrške upućene Milici, a mnogi su joj pružili utehu navodeći da su se i sami suočili sa istim gubitkom, te da znaju kako se oseća i kroz šta je prošla.

Milica Milša ponosna je što kroz život već 23 godine korača ruku pod ruku sa scenaristom Žarkom Jokanovićem, pored kog je lakše prebrodila mnoge nedaće, pa tako i smrt majke.

Preminuo brat Žarka Jokanovića
ATA / Antonio Ahel 

"Žarko me je zaprosio pre nego što smo se prvi put poljubili, a ja sam rekla 'da'. Očigledno nisam pogrešila. Kroz druženje sam shvatila da je duhovit, šarmantan, inteligentan, elokventan. Imponovalo mi je koliko se trudio da me osvoji i da mi pokaže koliko me voli. Često kažem da sam ga prvo zavolela, pa se zaljubila u njega", ispričala je Milica svojevremeno za "Hello".

Još fotografija Milice Milše pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Milša i Žarko Jokanović u braku su 22 godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna