Voditeljka Pinka Ana Pendić, uživa u braku sa suprugom Vojkanom Radošem. Kako joj je suprug pre nego što se udala za njega bio dugogodišnji prijatelj, dobro je znala s kim stupa u brak. Oboje su posvećeni roditelji ćerki Sari, a Ana tokom braka nije zapostavila ni karijeru ni društveni život.

"Kompromis je jedna od reči koju najviše prezirem u partnerskim odnosima. Potpuno je besmisleno da se vi zbog nekog menjate. Možete da se menjate zbog sebe, deteta, ali zbog partnera, nikad", rekla je voditeljka i istakla da se sa suprugom odlično slaže.

"Moj muž i ja se slažemo i u horoskopu, a 10 godina smo u braku ove godine, a nekako imam utisak da smo bili sličniji na početku nego sad, sad imamo i neka različita interesovanja, ali to uspešno rešavamo. Mislim da je suštinski bitno da su neke važne stvari slične, kao što su vaspitanje, obrazovanje i slično. Ostale stvari i ne moraju da budu kompatibilne", rekla je Ana u emisiji "Magazin IN" i istakla da ona i suprug izlaze odvojeno.

"Mi sad, na primer, izlazimo odvojeno. Nekim ljudima je to skandalozno što mi ne izlazimo zajedno. Pritom, on i ja potpuno drugačije doživljavamo noćni izlazak. Meni je to neka elegantna večera sa prijateljicama, a njemu je to kafana. A ljudi se skandalizuju, kao kako vi to u braku, a izlazite odvojeno",  ispirčala je Ana Pendić.

 Izvor: Lepa&Srećna