Supruga pevača Harisa Džinovića i modna kreatorka Melina Džinović poznata je po saradnji kako sa domaćim, tako i sa određenim svetskim zvezdama, ali sad priznaje da joj je prijao mali predah od sveta šou-biznisa.

"Trenutno nisam u poslu, odlučila sam da dam sebi malo oduška. To je planski, tako da ponovo od januara planiram da se vratim na sva putovanja koja moj posao nosi, ali moram priznati da su mi ove dve i po godine bez glumica i svetskih zvezda prijale", iskrena je bila ona za "Alo".

Tokom slobodnog vremena koje je imala u potpunosti se posvetila sebi.

Ljubavna priča Harisa i Meline Džinović
ATA / Antonio Ahel 

"Ja sam zaista uživala, nemam šta da vam opišem, niti radim nešto posebno, ali sada sam baš posvećena sebi i nekom laganom životu", rekla je Melina.

U braku sa Harisom dobila je dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana, a njena i pevačeva naslednica veoma je aktivna i popularna na društvenim mrežama.

Ćerka Harisa Džinovića
ATA Images/ Stefan Tomašević 

“Jako sam srećna što nijedno od njih dvoje nije poželelo da se bavim modom ili muzikom. Drago mi je što traže svoj put. Kan je u sportu, Đina pak razmišlja o fakultetu, a počela je da radi i neke kampanje, sa čim se ja nisam u početku složila, ali kada sam videla koliku joj to sreću pričinjava, koliko je vredna, nisam mogla ništa drugo do da je podržim”, ispričala je Melina pre nekoliko meseci za “Story” i dodala:

“Nemam problema sa decom. Nemam sada ovde drvo u koje da kucnem, ali presrećna sam u kakve ljude rastu. Istina je da su u uzrastu kada im je sve drugo draže, imaju svoj krug prijatelja, svoja interesovanja, stoga se ja trudim da ne savetujem. Povremeno nešto dobacim, čisto da to imaju u vidu. Nije ovo vreme kakvo je nekad bilo. Učim se da zaćutim i budem strpljiva, jer verujem da se deca roditeljima vrate u 20-im. Ne mogu da kažem da imamo svađe i neslaganja, zaista su oboje vrlo dobri stoga ih i Hari pušta da ostanu u gradu do kada žele."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna