Andrija Milošević (44) ove godine postao je otac dečaka Relje, poslovni projekti se nižu jedan za drugim, ljubav sa izabranicom Aleksandrom Tomić cveta, te glumac ima sve razloge za osmeh.

Iako je i te kako aktivan zbog posla kojim se bavi, Andrija otkriva da pored toga redovno trenira i tako telo i um održava zdravim.

"Radim na raznim projektima, a i u godinama sam kada čovek mora da brine o svom izgledu. Počeo sam više da se bavim sportom. Ne mogu da dižem tegove da me ne bi strefio infarkt, ali vozim bicikl, plivam, radim čučnjeve i duboko razmišljam. Veoma sam zadovoljan", ispričao je glumac u emisiji "Exkluziv".

Komšije o Andriji Milošević i Aleksandri Tomić imaju samo reči hvale
ATA / Antonio Ahel 

Andriji i Aleksandri nije teško da usklade privatne i poslovne obaveze, budući da se bave istom profesijom i da samim tim najbolje razumeju jedno drugo. Glumac je nedavno istakao i da ne bi imao ništa protiv da njihov naslednik krene istim, umetničkim stopama.

"Kod mene nema nikakve razlike između onoga što radim i mog privatnog života. Sve se to prepliće u našoj porodici, privatni život, gluma, pozorište, film. Moja Sandra je takođe glumica. I naš sin Relja će verovatno biti glumac, a možda i reditelj nikad se ne zna. I ja neću imati ništa protiv toga, to vam sada obećavam", rekao je Andrija za magazin "Gloria".

andrija-milosevic
ATA / Antonio Ahel 

Relja je rođen u februaru ove godine, a ovog leta već je sa mamom i tatom išao na prvo putovanje.

"Kada je vreme za put, putujemo svi zajedno. Mi smo kao voz, lokomotiva sa vagonima. Krenemo, idemo i nema stajanja! Sa Reljom je sve kako treba, super je, ma on je jedan strašan tip! Pomešao je osobine od oboje", rekao je nedavno glumac.

Još fotografija Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić pogledajte u galeriji ispod.

Ata images/ Milan Maričić, ATA / Antonio Ahel Aleksandra Tomić i Andrija Milošević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna