Neke ljubav nikad ne umiru, barem što se obožavalaca tiče.To dokazuju Bred Pit i Dženifer Aniston, ali i Džastin Biber i Selena Gomez. Otkako su se rastali prošle su godine, a fanovi ne prestaju da veruju da će do pomirenja kad-tad doći. Muzička zvezda je već četiri godine u braku sa manekenkom Hejli Biber koja je godinama na meti kritika jer je "ukrala" dečka Seleni.

Strasti je dodatno podgrejalo i to što se Selena slomila nakon svadbe bivšeg. Emotivni krah se odrazio i na njeno psihičko i fizičko stanje. Doživela je emotivni slom i potpuno se povukla iz javnog života.

"Mislim da nam je bolje kad govorimo istinu i ovo je moja istina. Patila sam psihički i fizički, i nisam mogla da držim glavu iznad vode", ispričala je i priznala da su to najteži momenti njenog života.

"Nisam mogla da se smejem i pravim se da je sve normalno. Osećala sam se kao da su me sva moja bol i teskoba odjednom preplavile i to je bio jedan od najstrašnijih trenutaka u životu", ispričala je Selene jednom prilikom.

Selena Gomez pozvala fanove da ne vređaju Hejli
Profimedia 

Hejli se do sada na ovu temu nije oglašavala, a sada je ispričala šta se tu zapravo dogodilo.

"Kada smo Džastin i ja uplovili u vezu on je bio solo. Nije moj manir da se petljam u nečiju vezu. Jednostavno nikada to ne bih to uradila. Vaspitana sam bolje od toga. Nisam zainteresovan za to, i nikada nisam ni bila", rekla je manekenka. 

"Razumem kako to izgleda spolja i tu ima dosta percepcije, ali pouzdano znam da je jedino ispravno bilo da Džastin ta vrata zatvori iza sebe", rekla je manekenka.

dzastin i hajli biber 0622635221.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna