Šaban Šaulić, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći u februaru 2019. godine, imao je veliku želju - da se njegov sin Mihajlo oženi. To se i dogodilo prethodnog vikenda, a svadbenu ceremoniju obeležilo je mnogo emotivnih trenutaka.

"Ovih dana u meni se mešaju sreća i tuga, za mene je ovo tužan dan jer je Šabanova najveća želja bila da se njegov sin Mihajlo oženi, a sada mu se ova želja i ispunila", kazala je Šabanova udovica za "Kurir", a brojni porodični prijatelji uveličali su njihove slavlje.

Mihajlova sestra Ilida nije krila sreću što će postati tetka jednoj devojčici.

"Danas ćemo slaviti i to što nam u porodicu stiže i prinova - još jedna devojčica", kazala je Ilda za "Premijeru vikend specijal". "Pevam od ranog jutra i tek ću pevati", kazala je nasmejana pevačica. Mladenci su prvi ples odigrali uz Šabanov hit "Verujem u ljubav". Kako je svadba gotova vreme je da se Mihajlo i Marina upute u Švajcarsku, gde on obavlja funkciju konzula Srbije u Cirihu.

Šaban Šaulić danas bi slavio rođendan
Instagram/Mihajlo Šaulić 

"Mihajlo i Marina nisu hteli da iznajme uređen stan. Oni će zajedničkim snagama sve urediti po svom ukusu. Sad im predstoji potraga za nameštajem i svim ostalim detaljima oko uređenja prostora gde će živeti u narednom periodu. Konzulat će mesečno za njihov stan da izdvoji do 5.000 franaka. Njih dvoje sledeće nedelje putuju za Cirih. Trenutno su još u Beogradu", priča izvor za "Kurir" pa dodaje:

"Svoj posao oko privatnog vrtića na Banovom brdu, čija je vlasnica, prepustila je svojoj rođenoj sestri. Logično, u nju ima najviše poverenja i uopšte se ne brine da će sve funkcionisati u najboljem redu, kao što je to bio slučaj", završava izvor.

Pogledajte fotografije sa svadbe Mihajla i Marine u galeriji ispod.

Kurir / Nemanja Nikolić Gosti pristižu na venčanje Šabanovog sina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna