Dženifer Garner i Ben Aflek su bili u braku punih 12 godina, a za to vreme su stekli veliku zajedničku imovinu. Samo kuća koju su kupili u Los Anđelesu je koštala više od 17 miliona dolara, a sve što su zarađivali je išlo u jedan "novčanik". Dvoje slavnih glumaca nisu sklopili predbračni ugovor pa je nepoznato kako su, posle razvoda, podelili bogatstvo.

Zna se samo da je Dženifer kupila kasnije kuću u istom gradu, za osam miliona, ali i da je nastavila da odlično zarađuje. Njeno bogatstvo se procenjuje na više od 80 miliona dolara.

Lepotica je proslavila ulogom u TV seriji "Alijas", ali je igrala i u brojnim filmovima - samo film "Danas 13, sutra 30" doneo joj je honorar od tri miliona dolara. U filmu "Derdevil" je glumila zajedno sa Benom Aflekom u kojeg se zaljubila i za kojeg se udala.

dzenifer garner i ben aflek
Profimedia 

Muž i ona su dobili troje dece, a umela je da kaže da joj je Ben bio kao četvrto dete. Razveli su se sporazumno i ostali u priijateljskim odnosima.

Dženifer je nastavila da niže vrlo unosne ugovore. Dobila je fantastične ponude za reklamu nekoliko moćnih kozmetičkih kuća. Međutim, lepotica je, očigledno, bila svesna da će mladost proći pa je započela biznis sa organskom hranom za bebe i decu.

dzenifer garner ben aflek
Profimedia 

Verovali ili ne, njena kompanija je ove godine dostigla prihod od 100 miliona dolara! "Nikad dosad nisam učestvovala u ovakvoj kompaniji i veoma sam uzbuđena", izjavila je bivša žena Bena Afleka.

dzenifer garner
Profimedia 

Za njegovu svadbu sa Dženifer Lopez, koje je proglašeno događajem decenije, nije imala vremena. Poslala je buket i dečicu, a ona sama je bila na romantičnom vikendu sa dečkom.

Izvor: Lepa&Srećna