Glumici Hajden Penetijer, poznatoj po ulozi u seriji "Heroji" predviđali su blistavu karijeru, a u ljubavnom životu cvetale su joj ruže godinama. Lepa, vedra i optimistična uspela je da zavede bokserskog šampiona Vladimira Klička koji je za kratko vreme za njom "izgubio glavu". 

U emotivnu vezu uplovili su 2009. godine, a pet godina kasnije dobili su ćerku Kaju. Nesvakidašnji par koji se upoznao na promociji knjige zajedničkog prijatelja mamio je poglede svuda i činilo se da njihovu sreću ništa ne može da uzdrma. Međutim, ubrzo nakon što je postala majka glumica je zapala u postporođajnu depresiju

"Ima mnogo ljudi koji misle da to nije stvarno, da to nije tačno, da je nešto što su žene umislile, ili kažu 'Ma, to su hormoni'. To je nešto što je potpuno nekontrolisano. Zaista je bolno i zaista strašno i ženama treba puno podrške", rekla je tada Hajden koja se prijavila za lečenje postporođajne depresije.

Sve glasina su bila nagađanja da Hajden i Vladimir ne mogu da prebrode probleme, njihova ljubav je definitvno okončana 2018. godine. Ispostavilo se da se Hajden dugo borila sa zavisnoću koja ju je i koštala starateljstvom nad ćerkom Kajom. O svemu što je preživela glumica je govorila otvoreno.

 "Moja ćerka ima predivan život. Sad smo se videle. Ona je sjajno dete. Pametna je, smešna i iz nekog razloga me još voli", kazala je glumica koja je priznala da joj je najteža odluka da ćerka ne odrasta uz nju.

"To je bilo nešto najteže što sam uradila", priznala je. "Ipak, najvažnije je bilo da mi ćerka bude zbrinuta kako bih ja mogla da se pobrinem za sebe i postanem bolja majka", naglasila je Hajden koja je tada priznala da je alkohol i narkotike počela da konzumira kada je imala samo 15 godina, i da se sve otrglo kontroli kada je zapala u postoporođajnu depresiju. Istakla je da u trudnoći nije pila alkohol, ali i da se brzo nakon porođaja vratila lošim navikama. Kada je završila u bolnici rešila je da potaži stručnu pomoć.

Vladimir od prekida veze sa Hajden privatni život čuva daleko od očiju javnosti.

Hajden i Vladmir su mnogima bili simpatični zbog visinske razlika - glumica ima 153 centimetara, a Kličko čak 198. 

Profimedia Hajden Penetijer Vladimir Klicko bili u vezi devet godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna