Danas nije retkost da i muškarci odlaze na različite tretmane, koriste kreme i brojne preparate, a Aco Pejović takođe je među pripadnicima jačeg pola koji na taj način brinu o svom izgledu. Budući da je ponosan suprug i otac tri ćerke, dame u njegovom domu i na taj način brinu o njemu.

"Ne razumem se nešto puno u preparate i žensku kozmetiku, ali moje dame misle o meni, pa mi onda kupuju. Volim da se lickam, mažem nekim pomadama. Uživam u tome, ali sada da se nešto razumem, ne baš, znam samo šta mi godi licu. Ne idem kod kozmetičara", otkrio je Pejović za "Blic".

Ćerka Aca Pejovića diplomirala
ATA images/M.M 

Mnogi pevači su, pogotovo u vreme pandemije korona virusa, pored pevanja pokrenuli i svoje privatne biznise, ali Pejović za sada ne razmišlja o tom koraku.

"Nema potrebe da razmišljam o privatnom biznisu. Imaću penziju i uzivaću u njoj", iskren je bio pevač.

Ćerke Aca Pejovića
ATA / Antonio Ahel 

Aco Pejović je, inače, nedavno govorio i o tome da nikada nije imao komplekse i da smatra da su za to zaslužni njegovi roditelji koji su svojim vaspitanjem tome doprineli.

"Ne sećam se da sam imao neke komplekse kao mali. Tako smo vaspitani, da od nekih svojih nedostataka ne napravimo komplekse. Odrastao sam u radničkoj porodici, imalo se koliko se imalo, nismo mogli da se razbacujemo i da budem neki mamin i tatin sin. Ja jesam bio mamin i tatin sin, kome su roditelji pružali ljubav, a ne neki silni novac. Vaspitavan sam da niko ne može da mi nabije komplekse. Nisam ih imao ni u fizičkom smislu. Mislim da sam kao klinjo bio normalan. Nisam voleo da prozivam drugu decu koja su imala neki problem ili nedostatak, jednostavno nisam bio surovo dete. Mislim da sve to ide iz kuće", rekao je pevač tada za "Grand Online".

Još fotografija Aca Pejovića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Najvažnija im je porodica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna