Milica Todorović se značajno ugojila tokom pandemije korona virusa, a nije bila presrećna kada je promenila konfekcijski broj.

"Još uvek nisam vratila kilažu koju sam imala ranije, ali nosim takve stvari da prikrijem višak. Ali i u njima izgledam dobro i dalje sam seksi. Nisam presrećna što sam se ugojila jer sam ceo život mršava kao štapić pa mi je čudno, ali se lepo osećam. Odmarala sam se, nisam imala nastupe mesecima, nisam davala intervjue niti sam išla u emisije. Samo sam jela, spavala i gledala serije", ispričala je tada za "Puls online" pevačica koja je u međuvremeno ozbiljno radila na svom izgledu.

Izmenjenim načinom ishrane i treninzima, uspela je da smrša i zategne se, i sada izgleda besprekorno. Međutim, mora mnogo truda da ulaže u svoj izgled jer joj kilaža varira.

"Kod mene je to periodično. Mora da se nađe balans. Do sada sam najviše skinula 15 kilograma za dva meseca. Ja kad sam nervozna, ja jedem. To je uglavnom zgob posla, nije zbog raskida", rekla je za "Informer" Milica i otkrila da  se hrani po restoranima.

Milica Todorović u bikiniju
Instagram/Milica Todorovic 

"Ja idem u market po mleko za kafu. Nikad ne spremam. Hranim se po restoranima, može mi se", rekla je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna