Nekadašnja šminkerka i stilistkinja, a danas voditeljka Jelena Maćić smatra da devojke iz unutrašnjosti u Beograd dolaze sa ciljem da se udaju. Kao primer je navela svoje prijatelje koji su se, kako kaže, oženili po istom scenariju.

"Svi moji prijatelji su se oženili na sledeći način. Po pravilu su sve iz unutrašnjosti, a mnogo vole da studiraju ekonomiju i prava. Uzaludno, žena pravnik, pa sestro slatka daj mi jednog svetskog advokata da je došao iz Srbije. Svi znamo kako se zovu muškarci, ali nema ni jedne žene. Advokatura je muški svet, ne znam šta će tu", rekla je Jelena i naglasila da devojke iz centra grada ne mogu da se takmiče sa onima koje su došle iz provincije.

"Da se vratimo mi na te devojke iz unutrašnjosti. One tako dođu skockane i sređene. Tačno one znaju gde treba da se pojave. Ona je došla da se uda. Devojke u Beogradu nemaju šanse protiv njih. Ta devojka je spalila sve mostove iza sebe, ona se u selo ne vraća. Ti sestro sa Dorćola, iz blokova, živiš sa roditeljima i taj stan ćeš da naslediš. Ja sam došla ovde da se udam i čisti se. To tako funkcioniše", rekla je Maćićeva u emisiji "Realna priča" na "Kurir TV" i naglasila da se muškarci žene ne onda kada pronašu pravu, nego kada im je"vreme".

"One tako dođu i skroz su skoncentrisane na to. One imaju tu beskrajnu energiju i strpljenje da sede, prekrste ručice i rašire one očice i samo trepću. Reč ne progovaraju. Njemu to prija. On se ne ženi zato što se zaljubio nego zato što mu je vreme. Pobogu, udaje se ona koja se našla pored muškarca koja se zatekla tu kad je on shvatio da mu je vreme da se ženi. Muškarac se ženi sa odgovarajućom, a zaljubljuje se kasnije u neku drugu. Ta druga je neka sa kojom se 'rvao'" rekla je Maćić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna