"Nema pouzdanijeg fenomena na planeti Zemlji od izbora Leonarda Dikaprija u pogledu devojaka. On uvek raskida pre nego što ona napuni 25 godina." Ovako glasi šala sa društvenih mreža, a ona je opet postala realnost.

Leonardo i Kamila Morone nisu više zajedno, kako prenose američki mediji, premda su proveli u ljubavi lepe četiri godine. Manekenka je pune 23 godine mlađa od glumca, ali mnogi Leovi poštovaoci kažu kako je moguće da je baš ona ostavila njega ili isprovocirala raskid.

leonardo dikaprio
Profimedia 

"Žene ne vole kad bogat muškarac ne želi brak. To ih nervira zato ne mogu da se dočepaju njegovog bogatstva. Onda počinju da mu se podsmevaju zbog godina ili životnog stila i tu je kraj", napisao je jedan Leonardov obožavalac na Tviteru.

Kamila je samo jedna u nizu devojaka koje su se zabavljale sa Dikaprijem, a bile mlađe od 25 godina. Tako je sa Žizel Bundšen počeo da izlazi kad je napunila 18 godina i romansa je trajala pet godina.

leonardo dikaprio zizel bundsen
Profimedia 

Petogodišnja ljubav sa prelepom Bar Refaeli je, takođe, trajala pet godina i završila se kad je ona napunila 25. Kako je glumac tada kazao, ni jedno ni drugo nije bilo spremno na brak, oboje su bili u usponu karijere.

leonardo dikaprio camila morone
Profimedia 

Nina Agdal, Toni Garn, Erin Hederton i Keli Rorbach su takođe na "magičnom spisku". Svi Leonardovi rastanci su bili "prijateljski" i nije bilo naročitih skandala. Izuzetak je, donekle, bila Toni koja je ostavila Lea posle noći u kojoj je glumac viđen kako napušta jedan noćni klub okružen sa 20 žena. 

Svi su se nadali kako će Kamila, konačno, preseći taj magični niz, budući da je u junu napunila 25 godina, ali ipak je "neminovni" raskid usledio samo dva meseca kasnije.

Izvor: Lepa&Srećna