Veljko Ražnatović promenio je svoj život otkako je sreo Bogdanu, a sa kojom je oženjen od novembra 2019. godine. Ipak, potpuni preobražaj doživeo je kada je naredne godine u junu dobio naslednika. Supruga i sin su njegov apsolutni prioritet, a porodični život mu i te kako prija. Posvećen je sportu koji trenira profesionalno.

"Mene je uvek zanimao taj neki ratnički život. Nije me zanimalo da otvorim restoran, da sedim, da šetam ribe... Uvek me je interesovala srpska priča , porodica, žena i deca", istakao je Ražnatović.

"Sad to može da zvuči kao kliše, ali ja to stvarno živim, i to će vreme pokazati. Sve sam prošao jako mlad.Otkako sam, sad će pet godina, sa Bogdanom, ja sam prodisao, majke mi", rekao je u "MMA institutu Veljko koji već godinama ne izlazi.

"Svi koji se kreću po kafanama po Beogradu znaju da već pet, šest godina unazad ne mogu nigde da me vide. To svi mogu da posvedeče. Ne izlazim nikad, posebno ne u kafanu. Kod kuće mogu da okupim drage ljude kada je neki važan datum, da se proslavi, i proveseli, ali da se smucam po kafanama, ne. Prvo ne priliči oženjenom čoveku sa detetom i sportisti. Imam dva treninga dnevno, dobro se hranim i odmaram. To živim i to dišem, sedim kući sa porodicom, nema šta", objasnio je u jutarnjem programu "Prve televizije" Veljko koji je dok je boravio u Titelu, rodnom mestu supruge Bogdane, uživao da se bavi poljoprivredom.

"Ja sam poljoprivrednik čovek. Meni je Bog dao sve što sam želeo i bilo bi apsurdno da se ja sad žalim na svoj stil života, koji je porodičan, sportski, koji ne odstupa od te norme. Svi znamo koja je granica i kako sportista treba da živi. Ja se pridržavam toga, vojnički što se kaže ", rekao je nedavno za "Alo" Ražnatović i istakako kako je presrećan što u svemu ima podršku porodice.

Veljko Ražnatović o porodičnom životu
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna