Sloboda Mićalović se redovno neguje od svoje 20. godine i dosta pažnje posvećuje svom izgledu. Ipak, ne robuje nametnutim standardima po kojima svi "moramo da budemo večno mladi i lepi".

"Ja stvarno volim da imam bore. Kad smo već pomenuli Moniku, bilo mi je fascinantno što sam videla da one na njenom licu zaista postoje. Frustrira me što moramo da budemo mlade, lepe, zategnute. Ne, ne moramo. Moj karakter se menja, život me je promenio i nabolje i na lošije, neke stvari su se desile, pa su ostavile tragove. Smejalice se ne zovu uzalud tako. Da, želim da ih imam jer se smejem. Zaista mislim da je došao poslednji trenutak da se odupremo tom moraš", rekla je svojevremeno Sloboda koja redovno ide na kozmetičke tretmane.

"Nemam ništa protiv tretmana, bilo da je mezoterapija, PRP ili nešto drugo, ali koža treba da se maže, hrani, da joj se posveti pažnja. Imala sam sreću da mi je filmska šminkerka. Cana, koja, nažalost, više nije među živima, još dok sam radila svoj prvi film Zonu Zamfirovu rekla: Nemoj da ti je palo na pamet da sada, sa dvadeset godina, ne počneš da se neguješ. Milena Dravić mi je isto to poručila", rekla je Sloboda za Alo! svojevremeno, a sada pokazala kako izgleda bez trunke šminke.

"Pegice, pegice", napisala je Sloboda u opisu fotografije, a komplimenti su pristizali sa svih strana:

 "Najlepša i najbolja glumica na ovim prostorima", "Predivna si", "Preslatka si", "Jedna je Boba", samo su neki od komentara na Bobinu najnoviju fotografiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna