Marija Savić Stamenić važi za jednu od naših najzgodnijih TV voditeljki, a osvaja ne samo izvanrednom figurom već i lepim modnim stilom. Za pojavljivanje pred kamerama ume da izabere haljine koje naglašavaju njenu vitku liniju, ali pažljivo se čuva da ne pređe granicu dobrog ukusa.

Međutim, na Instagram profilu često obraduje pratioce izdanjima u sportskoj garderobi, pa je tako upravo objavila fotografije sa letovanja. U kratkom šortsu i asimetričnoj majici koji ističu obline i njene vitke noge, voditeljka je pridobila brojne komplimente. Žene, naravno, interesuje, kako uspeva da održi ovakvu figuru posle dva porođaja.

"Moj recept za lepotu je dva litra vode dnevno i C vitamin", izjavila je svojevremeno za Gloriju. "Obično sam kampanjac kad je vežbanje u pitanju, ali onda kad započnem, ne propuštam treninge." Marija uživa u plivanju pa je čest posetilac bazena, a nije joj strana ni teretana. Majka dvoje dece - Vuka i Lene - i danas ume da se uputi na Adu Ciganliju na rolerima.

marija savic stamenic 4.jpg
Instagram / marijasavicstamenic 

"To praktikujem kad zapustim treninge pa se tešim da je ipak dovoljno", objašnjava harizmatična voditeljka. Žene, naravno, zanima i koliko je visoka, a Marija ume da napravi i šalu na račun toga. Tako je nedavno objavila i sliku sa nekadašnjim košarkašem Željkom Rebračom i postavila obožavaocima pitanje - "Šta mislite, koliko sam visoka?"

marija savic stamenic i zeljko rebraca.jpg
Instagram / marijasavicstamenic 

Željko je visok 2,11m, a koliko je Marija - pogledajte u našoj galeriji slika!

Instagram / marijasavicstamenic Koliko je visoka lepa voditeljka?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna