Bojana Barović je obradovala svoje pratioce novom fotografijom i otkrila trudnički stomačić, a oni joj poručuju da prosto sija od lepote otkako je u drugom stanju. Jedno vreme nje nije bilo na društvenim mrežama što nije prošlo bez pitanja i raznih komentara, jer je trudnoću objavila zajedno s Nikolom uz dosta pompe.

Međutim, ona priznala da je imala dosta muka u prvom trimestru i da ju je to prilično iznenadilo. Podsetimo, žena Nikole Rokvića je već ostvarena u ulozi majke i to dva puta, ali treća trudnoća i za nju predstavlja izazov...

"Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra - mučnina", priznala je Bojana. "Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogordila, s obzirom na to da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju", kaže manekenka.

bojana barovic 2.jpg
Instagram / bojanabarovic 

Nikola i ona imaju ćerku Leonu i sina Simeona, a Bojana često naglašava koliko je važna uloga majke. 

"I ako ste 'samo' mame, to je već dovoljno da vam svima, a i sebi, dam jedan veliki aplauz! I ne, ne morate biti 'zaposlena mama', o tome ćemo neki drugi put, dovoljno je samo da ste sa decom i imate taj najteži posao. Da, najlepši jeste, ali i najteži... ", kaže Bojana.

Nikola Rokvić i Bojana Barović čekaju devojčicu
Instagram/Bojana Barović 

Njena manekenska karijera joj je donela bezbroj snimanja, dešavalo se da spava i na stolici na setu, ali na kraju dođe i odmor. "E, toga nema u životu mame", objašnjava.

Uprkos naporima i umoru i rođenju dvoje dece, ona je uspela da sačuva odličnu kondiciju i lepotu, pa zavirite u galeriju slika i pogledajte kako izgleda danas!

Instagram / bojanabarovic Žena Nikole Rokvića uživa u trudnoći

Tekst: Lepa&Srećna