Popularna glumica Sloboda Mićalović roditeljski dom napustila je kao osamnaestogodišnjakinja. Iz rodnog Leskovca došla je u Beograd, i imala je jasan cilj - da uspe. Nije izostala ni velika podršku od tetke, Verice Rakočević ali, kako kaže, nije želela da je opterećuje.

"Bila sam skroz sama, imala sam svega 18 godina, ali sam rekla sebi sada ćeš da se boriš. Naravno imala sam ja tetku Vericu ovde, ona je uvek bila tu za mene, ali nisam želela baš da se nakačim sad ženi koja je imala brdo obaveza oko svog posla i dece. Želela sam sve sama da stvorim", rekla je glumica svojevremeno za medije koja u rodni grad, zbog previše obaveza, odlazi retko. U ulice u kojima je odrasla ponovo je odvela serija  "Bilo jednom u Srbiji".

"Već dugo ne živim u Leskovcu, poslednjih nekoliko godina ga i ne posećujem jer tamo nemam više nikog svog. Trebalo mi je vremena da se naviknem na boravak u hotelu... Prvo nisam mogla da se osvestim da sam u Leskovcu, imala sam utisak kao da sam u nekom drugom gradu koji mi je jako poznat... Ljudi su se promenili, čitava jedna generacija je otišla, došli su novi klinci",  ispričala je glumica za "Gloriju" i istakla da je otkako je u Beogradu, rodni grad posećivala samo zbog društva.

"Bila sam na mestima na kojima su se dešavale neke bitne stvari u mom životu... Recimo, snimali smo kadrove u crkvi u Vučju, gde smo krštene moja sestra Dragana i ja i gde smo s roditeljima provodile svaki vikend. Snimali smo i u Dev kazanu i na Đokinim virovima... Sva ta mesta me duboko vraćaju u jedan bezbrižan period života. Moji prijatelji su uglavnom po Evropi, povremeno se nađemo "dole" i prisetimo se raznih događaja", kaže Sloboda koja je iskoristila priliku i da poseti crkvu u kojoj su je roditelji krstili.

Sloboda Mićalović retko posećuje rodni grad
Instagram / sloboda_micalovic_boba 

"Bilo je divno što sam za dvadesetak dana, koliko sam provela na setu, obišla sva ona draga mesta na kojima nisam dugo bila. Imala sam potrebu da posetim crkvu u kojoj su me roditelji krstili. Jedva sam je pronašla, iako znam da je u selu Vučje pored grada. Obilazila sam okolinu, gde su roditelji znali da sestre i mene vode na izlete i vikende. Dirljivo je kad vidiš opet sve to odakle si krenuo i uspeo nešto da uradiš, onako kako si zacrtao", rekla je Sloboda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna