Heorhina Rodrigez, verenica Kristijana Ronalda, prvi put je govorila o stravičnoj tragediji koja ih je zadesila u aprilu kada je preminuo njihov tek rođeni sin.

"Život mi je dao toliko toga u tako kratkom vremenu. Ove godine sam u trenu doživela najbolji i najgori trenutak u svom životu. Veliki deo mog srca se slomio i pitala sam se kako ću da nastavim dalje. Odgovor je bio brže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje dece i shvatila da je jedini način da to učinim, da budemo svi zajedno ", izjavila je Heorgina. Vest o smrti sina fudalski as je objavio na Instagramu.

"Sa najdubljom tugom moramo da objavimo da je naš dečak preminuo. Ovo je najveći bol koji roditelj može da oseća. Samo rođenje naše devojčice nam daje snagu da živimo u trenutku sa nekom nadom i srećom", objavio je Ronaldo i zamolio za privatnos u ovom teškom trenutku.

"Hteli bismo da zahvalimo doktorima i sestrama na pažnji i nezi, kao i na podršci. Svi smo pogođeni ovim gubitkom i molimo za privatnost u ovom veoma teškom trenutku. Naš dečak ostaje naš anđeo. Uvek ćemo te voleti", objavio je Kristijano Ronaldo.

Heorhina je Ronalda upoznala dok je radila u prodavnici jednog poznatog brenda. Tokom njene smene fudbalski as je došao u kupovinu, a asistirala mu je baš Heorhina.

"Prvi put smo se susreli dok sam ja radila kao asistent prodaje. Nekoliko dana kasnije, bio je organizovan jedan marketinški događaj drugog brenda, na koji sam, prosto, otišla - kad, tamo i on. Tu smo mogli da pričamo daleko opuštenije, jer nisam bila na svom radnom mestu. Bila je to ljubav na prvi pogled, i za mene, i za njega", otkrila je slavna lepotica.

Heorhina, o kojoj je Netfliks snimio dokumentarac "Ja sam Heorhina", pričala je kako je tekla njihova veza, te koliko joj je trebalo da se navikne na činjenicu da više ne živi istim životom.

heorhina rodrigez kristijano ronaldo 0702900759.jpg
Profimedia 

"Sećam se da je jednom došao po mene Bugatijem. Moje koleginice su poludele. Stigla sam autobusom i otišla Bugatijem. Ljudi nisu mogli da veruju", ispričala je ona u dokumentarnom filmu.

"Heorhina je žena mog života. To je bilo normalno jer je ona bila moja devojka. Znam koja kola imam i neću doći taksijem po nju. Bilo je smešno, jer sam je čekao ispred u ovom razmetljivom automobilu. Ali Heorhina je bila baš dobra u svemu tome, brzo bi izašla iz prodavnice, uletela u auto i otišli bismo", nadovezao se Ronaldo.

Pogledajte još fotografija Heorhine i Ronalda u galeriji ispod.

Instagram/georginagio Fotografije Kristijana Ronalda i Heorhine Rodrigez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna