Bora Đorđeviću u novembru slavi 70. rođendan, a iako je decenijama pred svetlima reflektora uspeo je svoj privatni život da sačuva od javnosti. Sada je u srećnom braku sa Dubravom Milaković, a pre nje je dva puta stao pred oltar. Lider "Riblje čorbe" svoju prvu suprugu Draganu upoznao je još kao gimnazijalac.

Tada se doselio iz Čačka i ona je bila inspiracija za njegove brojne hitove. Dobili su sina Borisa, a Bora je kao svoje dete prihvatio je i Draganinu ćerku Tamaru iz prvog braka. Borini naslednici žive daleko od medijske pažnje. O njima se tek po nešto zna, Tamara predaje u školi i 2014. godine Bori je podarila unuka Petra, a Boris, kako je čuveni muzičar jednom otkrio za Hello!, živi daleko od grada, na Rudniku.

"Moj sin na obroncima Suvobora uzgaja žalfiju i drugo lekovito bilje, pobegao je iz ove džungle i vrlo dobro se oseća na planini. Kad god imam vremena, odlazim tamo, a Boris mi se i dalje poverava i obraća mi se sa „ćale“, „brate“. Mislim da to dovoljno govori koliko smo bliski", rekao je legendarni muzičar, koji žali što nema više dece.

"Postoje stvari za kojima žalim, a pre svega što nemam više dece", rekao je jednom prilikom muzičar.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna