Poznato je da popularna pevačica Dragana Mirković svaki slobodan trenutak koristi da bude sa svojom porodicom, pa tako često odlaze na zajednička putovanja. Ovog puta kao destinaciju su odabrali Minhen, gde je trenutno u toku popularni festival Oktoberfest, a pevačici društvo prave suprug Toni Bijelić i ćerka Manuela.

Dragana je za posetu Oktoberfestu odabrala i adekvatnu garderobu koja je karakteristična za ovaj festival, a svima je najviše pažnje privukla zajednička fotografija sa mužem.

I dok je naslednica Manuela ispratila mamu o odevanju, Toni je bio obučen u ležernu garderobu, amnogi su komentarisali da se na fotografiji jasno vidi da je drastično smršao.

Dragana nije propustila da se fotografiše ni sa kriglom piva, iako je naglasila da je pomenuto piće držala u ruci samo za potrebe slikanja.

"Ja ne pijem alkohol, ali sam morala da se slikam sa pivom", napisala je ona.

Dragana Mirković i Toni Bijelić u braku su već 22 godine, a pored ćerke Manuele imaju i sina Marka. Njihov odnos je, kako je pevačica jednom prilikom istakla, pun poverenja i podrške.

"Nikada me nije pitao kada dolazim kući, a niti će. Takođe, kada je on na poslovnim sastancima, nikada ga ne zovem da pitam kada će kući.Takva okupljanja znaju da traju do kasno u noć ili čak celu noć. Uvek znam gde je i ne brinem se", rekla je pevačica jednom prilikom za "Alo" i dodala da u njihovom braku nikada nije bilo ljubomore.

"Ma kakva ljubomora, nema mesta za to ni kod mene ni kod Tonija. Nemamo razloga za to, mi smo vrlo slični i kada pored sebe imate svoj odraz u ogledalu, tu nema prostora za nesuglasice, a kamoli za ljubomoru", zaključila je Dragana.

Fotografije Dragane Mirković sa nekih od prethodnih putovanja pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Dragana Mirkovic Pevačica kojoj bi mnogi pozavideli na životu, uživa u luksuznom odmaralištu, a obožavaocima je pokazala kako se zaista provodi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna