Tamara Grujić i njen suprug Vuk Đoković su ujedno i poslovni saradnici, te je Lenka od rođenja navikla da sa mamom i tatom stalno bude na "točkovima".

Tamara sa svojom ekipom emisije snima na teritoriji čitave Srbije, ali kako sada kaže, situacija će se promeniti kada Lenka za četiri godine bude krenula u školu.

"'Radnu akciju' radimo sedmu godinu u sopstvenoj produkciji, pa smo izbegavali Beograd i njegovu okolinu jer su prve emisije pre deset godina, gde sam ja bila voditelj, rađene uglavnom u glavnom gradu i to je bila ogromna kritika gledalaca sa punim pravom", počela je za "Blic" voditeljka i dodala:

"Možda tu poslednju sezonu pred odlazak Lenke u školu budem radila emisije na teritoriji koje su najviše 100 kilometara od Beograda. Ali stvarno o tome sada ne razmišljam i nisam spremna za odgovor kako ću se snaći."

tamara-grujic
Youtube/Printscreen/RTS 

Trogodišnja Lenka je već i sama savladala određene tehnike na terenu.

"Jeste. Savladala je krečenje bojama i obožava keramiku. Kada keramičari 'izlupaju' pločicu ona od parčića pravi mozaik i lepi na zid. Majstori je vole i imaju živaca za nju", otkrila je Tamara, koja ističe da joj je porodica uvek prioritet. Ipak, oko ćerke ima pomoć, što joj mnogo znači.

"Porodica mi je uvek na prvom mestu. Vuk i ja radimo zajedno, a sa nama je i Lenka. Vrlo često moji roditelji uskaču da pomognu oko čuvanja. Krenu i oni sa nama na teren i malo uživaju u prirodi", objasnila je voditeljka, koja barem dva puta godišnje okuplja prijatelje na lokacijama na kojima snima, kako bi se svi zajedno družili.

Ćerka Tamare Grujić
Youtube/Printscreen/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal 

"Strašno mi je važno da bar dva puta godišnje, sa mojim inicijalnim društvom, napravim izlete. Tamo gde boravim pronađem dobar smeštaj i sve organizujem za njihov dolazak na nekoliko dana. Prijatelji su mi mnogo važni u životu i treba ih negovati. Priznajem da najmanje vremena imam za samopromociju. Očajne su mi društvene mreže, a ne stižem da dajem ni intervjue", iskrena je ona.

Još fotografija Tamare Grujić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/radna_akcija_sa_tamarom Tamara Grujić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna