Pevačica Seka Aleksić je ponosna mama dva sina, Jakova (6) i Jovana (2), a nada se da će u narednom periodu sa suprugom Veljkom dobiti i treće dete, budući da, kako je govorila, planira da se ponovo podvrgne procesu vantelesne oplodnje.

Seka je veoma posvećena naslednicima, a kako je sada objasnila, svojoj deci dozvoljava da koriste mobilne telefone, ali u određenoj meri.

"Deci dajem telefon. Oni su mali, često im ispadne, pa im ne dajem baš često. Ne znam da li ću deci ograničiti korišćenje društvenih mreža, jako je teško. Jakova, recimo, zanima TikTok. Treba dopustiti, ali dozirano. Jakov je zreliji za svoje godine, kao da nema šest godina", ispričala je pevačica za "Blic".

Dom Seke Aleksić u Staroj Pazovi
Instagram/Seka Aleksic 

Jakov je ove jeseni krenuo u predškolsko, a Seka je nedavno otkrila i sa kakvim se izazovima suočavala u ovom novom životnom poglavlju i za sina, ali i za nju i Veljka kao roditelje.

"Jakov kreće u predškolsko, a prvo što sam pitala je da li mora da ide svaki dan. Nekako mi je brzo porastao i to će da mi padne emotivno teško. Naravno, da mora da ide u predškolsko, da se druži sa decom, da dele sve i da se druže. Meni je kao majci veoma emotivno. Pitao me je i da li mogu ja sa njim da sedim u klupi, rekla sam 'ne mogu da sedim ljubavi u klupi, ti si tamo u školi sa drugarima', a on mi kaže 'mama, je l mogu kroz prozor da se nagnem da ti sediš na klupi ispred škole'. Obećala sam da ako nema klupe, da ću u kolima sedeti par dana, tako da eto, to su moje muke", rekla je Seka pre nekog vremena.

seka-aleksic.jpg
Instagram / seka_aleksic 

Jakov će sledeće godine krenuti u prvi razred, a pevačica i njen suprug odlučili su da će sina upisati u državnu školu.

"Mi živimo u Staroj Pazovi gde postoji sjajna državna škola i ne vidim razlog zašto moje dete ne bi išlo u državnu školu. Ja sam išla u državnu školu. Potpuno je ista situacija da li je privatna ili državna škola, važno je da vi kao roditelj pozitivno utičete na dete, učite ga od malena, dajete mu dobar primer", rekla je Seka.

Još fotografija Seke Aleksić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram/Seka Aleksic Seka Aleksić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna