Slavica Rokvić često obraduje svoje pratioce na Instagramu praktičnim savetima ili zanimljivim receptima, ali kaže da dobija na stotine poruka i pitanja na temu bola i tuge. Kako uspeva da ih prevaziđe posle gubitka supruga Marinka Rokvića koji je bio strašan udarac za celu porodicu - pitaju je mnogi.

Po mišljenju udovice popularnog pevača, nisu sve tuge i boli iste i svako drugačije na njih reaguje. Kako je jednom napisala, "tanka je linija između tuge i radosti i život je upravo sastavljen od rasporeda njihove smene". Njoj najveću radost donose deca i unučići.

"Svi mi bolom obeleženi koji smo nekoga izgubili dopustimo novim životnim radostima bez griže savesti da prostruje dušom, da dotaknu i skrivenu tugu", poručila je Slavica.

Ona uspeva da se raduje uprkos svemu, mada joj suprug nedostaje što je ponovo istakla na svom profilu.

slavica rokvic.jpg
Instagram / rokvic.slavica 

"Ljubav ne treba analizirati, objašnjavati, porediti, razumeti, osuđivati… Na taj način sagledavanja ona prestaje da bude ljubav, prelazeći u filozofiju, nju jednostavno treba samo pustiti, nežno osloboditi da zavlada dušom i telom, da se na samo njoj znan način ukaže među ljudima", napisala je Slavica.

marko i nikola rokvic
Instagram / rokvic.slavica 

Svima koji su ranije dovodili u sumnju trajnost njene veze s Marinkom, koja je prošla kroz uspone i padove, ona poručuje i sledeće: "Ponekad je i žrtva odraz ljubavi, put koji samo ona ume da shvati", namenivši ovo sećanje "za sve vrste ljubavi koje su prošle, koje dolaze, a posebno za one ljubavi koje traju večno."

Njen sin Nikola kao da je osetio poseban smisao ove poruke, pa je u komentaru dodao: "Ljubav nikad ne prestaje, dok će proroštva nestati, jezici će zamuknuti, znanje će prestati."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna