Pevačica Seka Aleksić maksimalno je posvećena sinovima Jakovu i Jovanu, a danas je za celu porodicu bio posebno emotivan dan. Jakov je zakoračio na još jednu stepenicu više i krenuo je u predškolsko, a pevačica ne krije koliko je ponosna na naslednika.

Kao i većina dece, i Sekin sin je radoznao i pun energije, a pevačica je pratiocima na Instagramu priznala da često ume da bude nestašan i da joj u tim trenucima nije lako jer, kao i svaka majka, brine za svoju decu.

Seka i Veljko na svadbi Đanijevog sina
ATA / Antonio Ahel 

"Drugari, mi smo se spremili za predškolsku godinu. Nije bilo lako, nije još uvek, jer je Jakov nestašan i ništa mu ne drži pažnju", napisala je Seka, a potom pozvala druge majke da podele svoja iskustva:

"Mame, kako se vi izborite sa vašim mališanima?! Da li ste naučili prva slova, reči?!"

Pevačica je nedavno ispričala i koja pitanja joj je sin postavljao pred polazak u predškolsku ustanovu.

"Jakov kreće u predškolsko, a prvo što sam pitala je da li mora da ide svaki dan. Nekako mi je brzo porastao i to će da mi padne emotivno teško. Naravno, da mora da ide u predškolsko, da se druži sa decom, da dele sve i da se druže. Meni je kao majci veoma emotivno. Pitao me je i da li mogu ja sa njim da sedim u klupi, rekla sam 'ne mogu da sedim ljubavi u klupi, ti si tamo u školi sa drugarima', a on mi kaže 'mama, je l mogu kroz prozor da se nagnem da ti sediš na klupi ispred škole'. Obećala sam da ako nema klupe, da ću u kolima sedeti par dana, tako da eto to su moje muke", rekla je Seka za "Blic".

seka-aleksic.jpg
Instagram / seka_aleksic 

Iako ga od polaska u prvi razred deli još godinu dana, Seka je nedavno otkrila da je već odlučila da će sina upisati u državnu, a ne u privatnu osnovnu školu, u koje idu deca mnogih javnih ličnosti.

"Mi živimo u Staroj Pazovi gde postoji sjajna državna škola i ne vidim razlog zašto moje dete ne bi išlo u državnu školu. Ja sam išla u državnu školu. Potpuno je ista situacija da li je privatna ili državna škola, važno je da vi kao roditelj pozitivno utičete na dete, učite ga od malena, dajete mu dobar primer", rekla je Seka.

Seka Aleksić govorila je i o tome da ona i njen suprug Veljko Piljikić planiraju treće dete, ali da je zbog poslovnih obaveza za sada odložila proces vantelesne oplodnje, te da pušta da se sve odvija spontano.

Neke od pevačicinih fotografija sa mužem pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Da se prave ljubavi dogode na prvi pogled, svedoči i priča Seke Aleksić i njenog supruga Veljka Piljikića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna