Kraljica Ranija sa kraljem Abdulahom II ima četvoro dece - princa Huseina, princezu Iman, princezu Salmu i princa Hašema. Ranija slovi za najlepšu i najbolje odevenu kraljicu na svetu, a sada je pokazala kako izgleda njena 25-godišnja ćerka Iman. One su se zajedno pojavile u Njujorku na humanitarnom događaju koji je okupio brojne slavne ličnosti, i ukrala svu pažnju.

Kraljica i princeza mamile su poglede u dugim elegatnim haljinama - Iman je nosila toaletu crne boje, dok je Ranija izgledala besprekorno u haljini rumeno žute boje. Iman se retko pojavljuje na javnim događajima, bavi se atletikom i verena je.

Nedavno se i najstariji kraljičin sin verio ćerkom uspešnog biznismena koja je diplomirala arhitekturu.

Jordanska kraljica Ranija rođena je 31. decembra 1970. godine u Kuvajtu u porodici Palestinaca. Njen otac Faisal Sediki Al Jasin je bio pedijatar, a majka Ilham Jasin domaćica.  Tadašnjeg jordanskog princa Abdulaha upoznala je na jednoj večeri 1993. godine.

Desila im se ljubav na prvi pogled, a verili su se dva meseca nakon upoznavanja. Venčali su se u junu 1993. godine, a Ranija je u jednom od retkih intervjua govorila o ljubavi sa Abdulahom.

Kraljica Ranija pokazala ćerku
Profimedia 

"On je imao neodoljiv osmeh i energiju kojom je privlačio poput magneta. Šta reći, ostalo je istorija. Kad govorim o našem prvom susretu, priča zvuči kao bajka, ali stvarnost je drugačija. Biti kraljica zapravo je posao kao bilo koji drugi’, rekla je ona jednom prilikom.

Pogledajte fotografije kraljice Ranije i njene ćerke Iman u galeriji ispod.

Profimedia Kraljica Ranija sa ćerkom, princezom Iman

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna