Da se modna kreatorka Viktorija Bekam ne slaže sa svojom snajom, Nikolom Pelc počelo je da se nagađa odmah nakon venčanja njenog sina Bruklina. Svi su očekivali da mlada ponese venčanicu koju je njena svekrva dizajnirala, međutim to se nije dogodilo. Mnogi su sumnjali da je upravo to što je nosila haljinu modne kuće "Valentino" dokaz da u porodici postoji razmirice .

"Viktorija nije zadovoljna emotivnim izborom svog sina. Nikola joj nije dopustila da se uključi u planiranje vjenčanja. Ne mogu da se podnesu, čak i ne razgovaraju", rekao je za "Page Six" izvor blizak porodici i istakao da Viktorija i Dejvid skoro ne razgovaraju sa sinom.

Sada je mlada milijarderka potvrdila da sa Viktorijom nije u dobrim odnosima, i ispričala da je sukob nastao baš oko venčanice.

"Čule smo se kako bismo počele da dizajniramo haljinu, a onda je prošlo nekoliko dana i nije mi se javljala. Viktorija je zatim nazvala moju mamu i rekla da njen atelje ne može da je napravi. Planirala sam da nosim Viktorijinu venčanicu i bila sam zaista uzbuđena što mogu da nosim dizajn koji je kreirala moja buduća svekrva. Mislila sam da je to baš lepo i vrlo lepa priča",  priznala je Nikola.

bruklin bekam i žena nikol pelc
Profimedia 

Ipak, mnogi tvrde da je mlada milijarderka ljubomorna na pažnju koju Viktorija uvek dobije u medijima i da nije želela da je svekrva zaseni na sopstvenom venčanju.

Bruklin koji je bio jako vezan za svoju porodicu, ovoga puta stao je na stranu svoje supruge.  On je venčanju odlučio da svom slavnom prezimenu doda i Nikolino. Sad je Bruklin Pelc Bekam i kaže da uživa u pomisli da njih dvoje stvaraju novi običaj. Pored svega, uradio je i novu tetovažu - na levoj podlaktici je krupnim slovima napisano "Oženjen".

Pogledajte fotografije sa venčanja Bruklina Bekama i Nikole Pelc.

Profimedia Najlepše haljine na svadbi proleća 2022.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna