Seka i Raša su se, kao i uvek, odlično zabavili sa našim takmičarima, atmosfera je bila sjajna, a imali smo priiku da upoznamo pet novih porodica i čujemo njihove zanimljive porodične priče. Za pripremu ovonedeljnih specijaliteta bile su zadužene porodice Nakić, Gašo, Glišović, Milovanović i Arsić.

Koja od porodica se najbolje snašla u pripremi jela, ko je odneo najviše ocene i dobio nagradu od 100.000 dinara i dobio priliku da osvoji glavnu nagradu saznajte danas u 17.10 časova na Kurir televiziji!

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnima pričama.

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

majke-snajke-05.jpg
Promo 

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

majke-snajke-04.jpg
Promo 

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE