Sahrana kraljice Elizabete Druge bila je najveća sahrana u istoriji Velike Britanije. Sve oči su bile uprte u članove kraljevske porodice - analizirao se svaki detalj, od garderobe, do ponašanja. Očekivano, najviše pažnje je privukla Megan Markl. Svi su iščekivali da vide kako će ostatak porodice ophoditi prema njoj posle optužbi koje je u javnosti iznela o njima. Problemi su počeli još na dan Elizabetine smrti, Čarls nije dozvolio da Hari dovede Megan u Balmoral.

Megan se na sahrani držala dostojanstveno, a u trenutku kada su kovčeg kraljice Elizabete Druge iznosili iz Vestminsterske opatije, ona je zaplakala. Megan je na sahrani najviše vremena provela pored Kamile, jer je tako protokol nalagao. To je posebno zanimljivo jer je upravo kraljicu-suprugu Megan indirektno optužila za rasizam.

Da je Kamila imala strpljenje za Megan tvrdi Anđela Levin u novoj knjizi, biografiji Kamile Parker. Autorka tvrdi da je Kamila Megan primila u porodicu raširenih ruku, ali supruga princa Harija jednostavno nije želela da sluša njene savete. Savetovala ju je kako da se nosi sa pritiskom javnosti i nadzorom kao stariji član kraljevske porodice.

"Kamila ne želi da vidi da se neko muči i Megan joj je draga", citirala je Levin neimenovani izvor i istakla da je Megan u porodici priznata kao veliki radnik.

Supruga princa Čarlsa voli Megan Markl
Profimedia 

Levin je u knjizi otkrila da je su odnosi bili najnepovoljniji  u martu 2021. kada su Hari i Megan rešili da ne dođu na komemoraciju princa Filipa plašeći se za svoju bezbednost.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajedniciŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna