Navršilo se godinu dana od smrti, glumca Nenada Nenadović, koji je preminuo je od korona virusa 23. septembra u Beogradu. Iza sebe je ostavio ženu, dve ćerke i brojne uloge po kojima ćemo ga uvek pamtiti.

Koleginica Milica Milša teško je podnela njegov odlazak.

"Uloga Brunera u seriji 'Igra sudbine' je obeležila njegovu karijeru u ovom delu života a on je voleo što mu se konačno pružila prilika da radi nešto drugačije. Znate, ranije je uvek glumio dobrice", rekla je ona za "Prvu" nakon što je preminuo i istakla da će za nju uvek ostati onaj mlad momak sa neodoljivim osmehom, kao i da je na snimanju aktuelne serije sa njim bilo dvno raditi. "Uvek nasmejan, uvek sam se radovala danima u kojima snimam scene sa njim. Bruneru, vraćaj se, ne može Ada bez tebe", rekla je uplakana Milica koja danas objavila njihovu zajedničku fotografiju.

"Godinu dana bez tebe dragi naš Nešo... Na ovoj slici smo nasmejani na početku snimanja pre nego što smo mogli i da naslutimo da korona postoji. Nedostaješ beskrajno dragi druže... beskrajno te i zauvek volimo", poručila je Milica.

Nenad Nenadović je rođen 20. oktobra 1964. godine u Beogradu. Počeo je da glumi sa 13 godina kada je dobio ulogu Moljca u seriji "Povratak otpisanih". Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su: "Zooteka", "Pet-šou" i "Fazoni i fore". U seriji "Igra sudbine", koju pratimo na malim ekranima, igrao je kriminalca Brunera koji je ludo zaljubljen u Adu Kanački, koju tumači Milica Milša.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajedniciŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna