Nastasija Stošić važi za jedno od najlepših domaćih TV lica, a novinarka i voditeljka "Prve" televizije gotovo nikad nije javno govorila o privatnom životu. Međutim, poznato je da je bila u vezi sa Đorđem Đokovićem, najmlađim bratom Novaka Đokovića.

Njih dvoje voleli su se tokom srednjoškolskih dana, a nakon raskida voditeljka se zbog studija odselila u Solun, dok je Đorđe uplovio u vezu sa Tijanom Ralić. I ta ljubav je doživela krah, a najmlađi Đoković se prošle nedelje oženio dizajnerkom i voditeljkom Saškom Veselinov, sa kojom je u ljubavi godinu dana.

I Nastasija je, takođe, srećna u ljubavi i od pre nekoliko meseci uživa pored glumca Pavla Mensura. Javnost je saznala za njihovu vezu kada su počeli da objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu, a glumac je samo jednom dao izjavu tim povodom.

Budući da se prethodno pisalo o njegovoj romansi sa pevačicom Ksenijom Knežević, Pavle je imao potrebu da svima stavi do znanja da u njegovom srcu ima mesta samo za Nastasiju.

"Ono o čemu su ranije pisali zapravo nisu ni bile moje veze, mediji su ih takvim pravili. Nije to bilo ni blizu veze, više su u pitanju bili neki usputni odnosi za koje nisam ni želeo da procure u štampu, pa ne bih ni da im sada pridajem na značaju. Mnogo je poštenije ovako, kada imam čime da se pohvalim", rekao je tada za "Story" Pavle Mensur, istakavši da je aktuelna veza sa Nastasijom jedina vredna pomena.

Iako se u medijima nisu više oglašavali povodom svog odnosa, Nastasija i Pavle počeli su sve češće da se pojavljuju zajedno u javnosti, ne skrivajući koliko su srećni.

Voditeljka je svom dečku bila podrška na dva filmska festivala ovog leta, u Sarajevu i u Nišu, gde su zajedno prošetali crvenim tepihom. Pavle je u Nišu primio nagradu za ulogu u filmu "Usekovanje", a tokom govora se, između ostalog, zahvalio i Nastasiji.

Nastasija Stošić je, inače, ćerka fudbalera Vlade Stošića, a pored novinarskog posla bavila se i modelingom, ali i pokrenula svoj modni brend.

Pre nje i Ksenije Knežević, Pavle Mensur ljubio je još jednu poznatu damu. Reč je o mladoj glumici Ivani Zečević, sa kojom je nekoliko godina bio u vezi, a u jednom trenutku otpočeli su i zajednički život. Međutim, ljubav nije opstala.

Još fotografija Nastasije Stošić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/nastasijastosic Novinarka Nastasija Stošić je nova devojka glumca Pavla Mensura

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna