Oskarovka Kejt Vinslet već nekoliko dana boravi u Hrvatskoj, gde snima svoj novi film, međutim, tamo joj se dogodila nezgoda. Kejt je, naime, završila u bolnici u Dubrovniku nakon što se povredila na setu.

Kako je preneo "Dubrovački dnevnik", Kejt Vinslet je povredila nogu, a u bolnicu je stigla u crnom kombiju, uz pratnju nekoliko ljudi. Prvo je primećena kod Hitnog objedinjenog bolničkog prijema, a zatim je otišla na zadnji ulaz bolnice.

Detalji boravka slavne glumice u Hrvatskoj drže se u tajnosti, ali je poznato da je lokacija snimanja filma u Kuparima, gde će deo kadrova biti sniman među ruševinama starog hotela Grand iz 1991. godine. Na setu sa Kejt Vinslet su i glumci Džud Lo i Marion Kotijar, a radnja filma je posvećena Lei Miler, legendarnoj ratnoj fotografkinji magazina "Vog", koju tumači upravo Kejt.

kejt vinslet
Profimedia 

Kejt Vinslet je, inače, nedavno govorila o izgledu i o tome na koji način neguje svoje lice, te je tada istakla da se trudi da se ujutru umiva hladnom vodom.

"Pustim da teče sve dok ne bude onoliko ledena koliko mogu da podnesem", rekla je glumica i dodala da uveče skida šminku rukavicom i toplom vodom.

Kejt Vinslet hospitalizovana nakon povrede na snimanju filma u Hrvatskoj
Profimedia 

"Želim da poručim svim ženama koje pokušavaju da postignu holivudski izgled - to je mit. To je, časna reč, mit. Pre nego što izađu na crveni tepih, žene sede po četiri sata u stolici, pred šminkerima i frizerima, samo da bi izgledale tako kako izgledaju. Pre toga su cele nedelje odlazile na kozmetičke tretmane - svakog dana. To znam, jer sam radila to isto. To je samo jedan trenutak u vremenu", istakla je Kejt Vinslet.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna