Znate li da je prva Milka čokolada proizvedena baš kad je svet ušao u 20. vek i da od tada pa sve do danas, u jednom malom nemačkom gradu blizu švajcarske granice, i dalje radi fabrika u kojoj je sve počelo?

Slatka kombinacija u kojoj, uz kakao i kakao puter, glavnu ulogu igra alpsko mleko oduševila je svakog ko je, od te davne, 1901. godine pa do danas probao ovu čokoladu. I dok je za naše bake možda bilo i uobičajeno što se za pripremu poslastica koristi mleko sa farmi, za moderne generacije je taj podatak neobičan i veoma važan. Verovali ili ne, za pravljenje Milka čokolade, i danas - u 21. veku - mleko se nabavlja sa malih porodičnih farmi smeštenih u srcu Alpa.

milka cokolada
Promo 

Nova receptura poznate čokolade donosi još kremastiju teksturu i čokoladniji ukus, za bolji užitak u popularnoj poslastici. Bićete oduševljeni i novim oblikom - prepoznatljive kockice Milka čokolade su sada zaobljenije, što dokazano poboljšava doživljaj prilikom konzumacije proizvoda i doprinosi još intenzivnijem osećaju topljenja čokolade u ustima.

Nežna vernost Milke se ne menja - Lila, poznata ljubičasta kravica koja je simbol brenda ostaje sa nama, baš kao što je bila na pakovanju koje su otvarale naše bake.

Jedino što je u 2022. godini, Lila nežno "koraknula" i na jednu od kockica čokolade, u još modernijem izdanju. Možete i vi da se opušteno predate slatkom uživanju, jer Milka brend posvećeno koristi pažljivo odabrane i visoko kvalitetne sastojke. Za proizvodnju se koristi kakao iz "Cocoa Life" programa održivog uzgoja kakaa koji sprovodi kompanija Mondelēz International.

Bićete oduševljeni novim izgledom Milka čokolade, moderni detalji su pravo iznenađenje! Zato požurite da je probate što pre!

milka cokolada
Promo 

Tekst: Promo