Pop pevačica Nataša Bekvalac više od dve nedelje provela je u Americi, gde je prvi put imala turneju, a na ovom kontinentu postigla je veliki uspeh. Koncerti su bili ispunjeni do poslednjeg mesta, a na Natašin izgled i harizmu niko nije ostajao imun.

Pevačica je, kako pišu mediji, posebno privukla pažnju jednom imućnom Srbinu koji već godinama živi u Americi, koji je čak odlučio da ode korak dalje i da je zaprosi.

"Ovo je prvi put da Nataša nastupa u Americi, za sve nastupe se karte rasprodaju u rekordnom roku, klubovi su puni, a gazde prezadovoljne zaradom. Tamo živi dosta ljudi sa prostora bivše Jugoslavije koji su željni domaće muzike, a Nata je poznata po dobrom glasu, ali i po odličnoj atmosferi koju pravi na svojim nastupima", započeo je priču izvor za "Alo".

Nataša Bekvalac o borbi sa kilogramima i cigaretama
Instagram / bekvalceva 

"Muškarci su odlepili za Natašom. Svi joj se udvaraju, pokušavaju na sve načine da ostvare kontakt sa njom i da je upoznaju. Na nastupima joj šalju pića kako bi je impresionirali, ali ona se samo ljubazno nasmeje i kaže konobaru da se zahvali, ali da ona ne prihvata pića od gostiju. Jedan gospodin je bio toliko oduševljen njom da ju je zaprosio", nastavio je izvor.

U pitanju je, kako se navodi, biznismen koji je vlasnik firme za transport i koji već dugo živi u Čikagu.

"Reč je o Srbinu koji decenijama živi u Čikagu, tamo je odrastao. Vlasnik je firme za transport i ima na desetine kamiona u svom vlasništvu. Izuzetno je imućan i uspešan u poslu kojim se bavi. On je na jednom nastupu uspeo da priđe Nataši i tada ju je pitao da se uda za njega", tvrdi izvor i otkriva kako je pevačica reagovala na bračnu ponudu:

"Nataša je počela da se smeje i u svom fazonu mu je odgovorila kako je njoj brakova dosta i da nema nameru da se ponovo na isti način zezne. Shvatila je to kao šalu i nije tome pridavala značaja, iako je on kasnije svojim prijateljima rekao da je bio ozbiljan kada ju je zaprosio."

natasa bekvalac
ATA / Antonio Ahel 

Nataša se po povratku u Srbiju najviše obradovala susretu sa ćerkama Hanom i Katjom, koje su joj mnogo nedostajale dok je bila na turneji.

Još fotografija Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / bekvalceva Izgled Nataše Bekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna