Isidora Vlček (27) je glumica iz Novog Sada koja je osnovne i master studije glume završila na Akademiji umetnosti Univerziteta u Novom Sadu, a do sada je uglavnom bila angažovana u pozorištu. Ulogom Barbare Filipović u seriji od "Jutra do sutra" na velika vrata ušla je i u televizijski svet i za kratko vreme osvojila srca gledalaca.

Nova serija "Od jutra do sutra" ove nedelje počela je sa emitovanjem na TV "Prva", a Isidora tumači lik Barbare, ćerke Vojislava Filipovića (Branimir Popović), vlasnika televizije na kojoj radi najpopularniji voditelj Marko Todorović (Milutin Milošević), u kog je Barbara ludo zaljubljena.

Isidora Vlček
Youtube / Printscreen / Domaće Serije 

Gostujući u jutarnjem programu na TV "Prva" Isidora je ispričala da uživa igrajući lik Barbare, te da joj je drago što prvi put njen višak kilograma nije predstavljao prepreku za ulogu, već prednost.

"Ja sam zapravo dobila ulogu zato što je bila potrebna mlada punačka glumica. To sam bila ja. Meni je Barbara donela jednu veliku unutrašnju slobodu, jer prvi put u životu ja ne moram da skinem kilograme, već naprotiv, oni igraju za Barbaru. To je za mene jedno veliko otkrovenje, da je to odjednom u redu, što postoji neka mlada glumica koja ima malo viška kilograma i da je to čak i potrebno", ispričala je Isidora gostujući u pomenutoj emisiji, te navela da je veoma zadovoljna prvim reakcijama publike.

"Mislim da je priča dobra i interesantna i da će to kod publike jako dobro proći", smatra glumica.

Kako je nedavno istakla, prija joj rad pred kamerama, budući da je do sada uglavnom igrala na "daskama koje život znače".

"Suština je ista - komunikacija sa partnerom, traganje za istinom i pričanje priče. Moraš da razmišljaš o drugačijim stvarima, o tejkovima, položaju.. U februaru smo krenuli snimanje serije "Od jutra do sutra", koja sada počinje sa emitovanjem. To mi je novi svet i otkrovenje, jer sam do sada uglavnom bila u pozorištu. Snimamo već šest meseci, nešto što se još ne prikazuje i nekad imaš osećaj da igraš pred deset ljudi. U pozorištu imaš privid kontrole, jer možeš da pretpostaviš ko gleda predstavu, dok su ovde milioni. Jedva čekam da vidim kako to izgleda", rekla je nedavno Isidora za "Omladinski radio".

Pored Isidore Vlček, Branimira Popovića i Milutina Miloševića, u seriji igraju i Ivana Dudić, Jelena Gavrilović, Iva Štrljić, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Mina Lazarević, Dragana Mićalović, Milan Kalinić i mnogi drugi.

Još fotografija glumice Isidore Vlček pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/isidoravlcek Isidora Vlček

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna