Leontina Vukomanović je jedna od najvećih muzičkih zvezda devedesetih godina. Na vrhuncu slave rešila je da se povuče s muzičke scene i posvetila se produkciji.

Prve pesme Leontina je napisala kada je imala 25 godina, a prvi honorar zaradila je na "Jugoviziji". Tog vremena se seća sa setom, zbog dobre energije i druženja s koleginicima iz tadašnje grupe "Tap 011", Gocom Tržan i Ivanom Peters.

"Nedostaje mi energija iz naše mladosti. Gledam sadašnje devojke koje ulaze u svet estrade. One voze nekakve "poršee” i BMW. Ja tada nisam ni znala da vozim, a Goca je imala jedan polovni "jugo”, koji se raspadao. Neretko nam se dešavalo da taj auto stane nasred puta u pola noći i da nemamo kako da se prevezemo na nastupili do diskoteke gde smo krenule u provod. U naše vreme muzikom smo se bavili iz srca i istinske radosti, a danas je izgleda važnije da se nađe sponzori da se živi "na visokoj nozi”", rekla je Leontina za "Hit informer".

Leotnina je iz braka sa Filipom Platom ima ćerku Luciju,a o svom privatnom životu nerado govori.

"Nije najtačnija tvrdnja da krijem svoj privatni život i partnere, već je pre istina da nemam potrebu da govorim o tome. Dete je najlepša stvar koja se desi ljudima koji su u braku, a ja sa bivšim suprugom imam zadovoljavajući odnos kada je Lucija u pitanju. Tu nema tajni, niti tabua", rekla je svojevremeno Leontina.

Izvor: Lepa&Srećna