Proslavljeni kompozitor Kornelije Bata Kovač, koji je preminuo u 81. godini sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu, Aleji zaslužnih građana. Na večni počinak ispraćen je uz zvuke pesme Zdravka Čolića “Stanica Podlugovi”, za koju je napisao muziku, a njegova pokojna supruga Spomenka tekst.

Ovim tužnim povodom okupili su se brojni prijatelji i saradnici, ali i ćerke Aleksandra, Kristina i Anja koje već duže vreme nisu u dobrim odnosima.  Njih tri dugo nisu viđene na okupu, budući da Kristina poslednjih nekoliko godina živi u Švedskoj sa porodicom. Dnevni listovi prenose da očeva smrt nije zbližila sestre i da se na sahrani nisu ni pozdravile.

Kada su se i oko čega tačno Kristina i Aleksandra posvađale, nije poznato, ali nije tajna da su godinama u lošim odnosima.

"Ja sam najbližu sestru izgubila 1996. godine. Ona je mene izgubila danas. Žao mi je, milion puta sam se pokajala što sam je ikada povredila grubim rečima i stavovima na temu njenog odabira životnog partnera. Znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela, što sam se ugojila, što ne čuvam ljubomorno ugled koji moja porodica ima. Otkako se rodilo, skoro pet godina, moje dete nije imalo tetku, pa je onda šest meseci imalo, a sada opet nema", priznala je Kristina još u septembru 2014. godine. 

Fotografije sa sahrane Kornelija Kovača pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Kornelije Kovač sahranjen u Aleji zaslužnig građana na Novom Beogradu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna