Milica Todorović veoma rano počela svoju karijeru, još kao devojčica od 13 godina, a već sa 18 je snimila svoj prvi album. Odrasla je u Kruševcu a roditelji su joj pružali neizmernu podršku na početku karijere.

"Deševalo se da tri puta nedeljno putuje za Beograd, dešavalo se da nemamo novac, da nemamo gde da prespavamo kad se završi takmičenje. Milica želi da peva u svom gradu, ali je niko do sada nije zvao. Ja bih želela da zapeva na našem Trgu jer je ona to zaslužila.Želja mi je da imam još unučića, ona ima 30 godina. Moja najveća želja je da se ostvari u ulozi majke", rekla je nedavno Jasmina Todorović, Miličina majka.

Pevačica se detinjstva seća sa setom i kad god ima priliku ode u rodno mesto.

"Nažalost, danas živimo u brzom vremenu gde su glavni gradovi centar svih zbivanja i istina je da smo se otuđili od prirode. Žao mi je zbog toga. Kad god mogu, odem kod svojih u Kruševac ili u selo. Obožavam prirodu i životinje. To me smiruje i nekako vraća u onaj period kada sam uživala u svim čarima detinjstva. Tada smo nekako najviše vremena provodili napolju, istraživajući prirodu, čuvajući domaće životinje. Najviše volim da prošetam šumom i da duboko udahnem i odradim par vežbica disanja", kaže za "Blic" Milica i dodaje:

"Volela bih da jedan period godišnje mogu da provedem u nekoj kućici, bez interneta usred šume. Recimo na Tari, ona još uvek nije toliko izgrađena planina. Ima predivne staze za pešačenje, hladnije je nego u gradu i zaista je drugačiji vazduh", kaže pevačica koja priželjuje da zasnuje porodicu.

Milica Todorović voli prirodu
Youtube/Printscreen/Kurir 

"Volela bih da imam vikendicu na obronku Beograda ili kuću sa velikim dvorištem zbog dece i kučića. A ako bude dovoljno veliko, možda i da se zasadi neko drvo jabuka, trešanja, krušaka... I volela bih da mi dvorište ima raznoliko cveće, što šarenije", kaže Milica koja žarko priželjuke da se osvari u ulozi majke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Više slika Milice s porodicom, pogledajte u galeriji!

Instagram / milicatodorovicofficial Svi na okupu

Izvor: Lepa&Srećna