Ljubav između Momčila Otaševića (32) i Jelene Perčin (41) počela je tako da su je u prvo vreme krili čak i jedno od drugog. Zaljubili su se jedno u drugo na snimanju serije "Zora dubrovačka", ali su prvo bili prijatelji.

"To je izgledalo da ni sami nismo znali što se zbiva, tako da smo skrivali praktično i od sebe samih, a ne od kolega. Iz velikog prijateljstva se rodila ljubav i mogu vam reći da je to jako lep put. Otkrili smo kolegama nakon mesec-dva", ispričao je jednom prilikom crnogorski glumac.

Jelena je to ovako opisala: "Bili smo dobri prijatelji i mnogo smo razgovarali. Uhvatio me na prepad i dobro je što mi nije ostavio vremena da mislim."

Romansu između njih dvoje nije moglo da pokvari čak ni devet godina razlike. "Jelena nije ljubomorna i nema ni razloga da bude", kaže Momčilo koji je miljenik brojnih žena. U vezi su od 2018. godine, imaju dvoje dece - ćerku Mašu i sina Jakšu.

Međutim, zanimljivo je da je tek sad objavio objavio fotografiju sa njom, uz duhovitu poruku: "I ja sliku sa ženom imam!" Lepi par ima brojne obožavaoce, pa je fotka dobila više od pet hiljada lajkova!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna