Sin Jovan je bio uspešan fudbaler, ali je prekinuo karijeru zbog povrede. Ljubav sa Katarinom se desila na prvi pogled, a teški momenti u životu su je dodatno osnažili. Jovan sada radi u mesari, dok Katarina ima želju da otvori salon lepote.

Seka Aleksić i Raša Vlačić u svojoj kuhinji danas će ugostiti porodicu Glišić Kurir

Majka Aleksandra je domaćica, voli da gleda razne zabavne emisije i uvek se nadala da će učestvovati u jednoj, a tu želju joj je ispunio sin Jovan prijavom za najgledaniji kulinarski šou "Majke i Snajke". Kako su se majka Aleksandra i snajka Katarina snašle u najpoznatijoj kuhinji gledajte danas od 18 časova, a da li su baš one ponele titulu ovonedeljnog pobednika saznajte u subotu u 17.10 časova na Kurir televiziji.

majke-i-snajke.jpeg
Promo 

Očekujte još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnima pričama.
Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

majke-i-snajke
Promo 

Pratite takmičenje “Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE.