Pevačica Aleksandra Prijović u martu 2019. godine rodila je sina Aleksandra, a kako je sada otkrila, sa suprugom Filipom Živojinovićem planira proširenje porodice. Međutim, ti planovi su za sada na čekanju, zbog poslovnih obaveza.

"Voleli bismo da dobijemo devojčicu, ali mislim da će to sada malo sačekati, kad već nisam odmah rodila jedno dete za drugim", rekla je pevačica za "Alo", koja je zatim priznala da je njen naslednik zahtevno dete.

"Jeste, povukao je na mene. Na mene je tvrdoglav, a Filip je u detinjstvu bio veći zvrk, to je na njega pokupio. Sve što traži moramo da uradimo, ne možemo da ga prevarimo", rekla je ona.

filip zivojinovic aleksandra prijovic sin aki.jpg
Instagram / f.zivojinovic 

Iako poslovno sarađuju, Filip Živojinović retko kad prati suprugu na nastupima. Njihov odnos od početka se zasnivao na međusobnom poverenju, što Aleksandra ističe kao jednu od najvažnijih stvari u njihovom braku.

"Kada pevam negde blizu ide sa mnom, ali nekada ga mrzi i onda ostane sa sinom kod kuće. Jako mi je bitno što u našem odnosu nema ljubomore", objasnila je pevačica za pomenuti medij, a onda se osvrnula i na to zbog čega dugo nije posetila Beli Manastir, mesto u kojem je odrasla:

"Dugo nisam bila jer sam radila celo leto, a pre toga sam pripremala album."

Aleksandra Prijović pre tri večeri pevala je na svadbi Đorđa Đokovića i njegove izabranice Saške Veselinov, a svadbeno slavlje trajalo je dva dana. Najmlađi brat Novaka Đokovića i njegova supruga venčali su se najpre u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, u ponedeljak, 12. septembra, a potom odmah otputovali u Crnu Goru gde je iste večeri u jednom restoranu bila organizovana svadbena žurka na kojoj su pevali Aleksandra Prijović, Sergej Ćetković i Željko Samardžić.

aleksandra prijovic
Instagram / aleksandraprijovic 

"Bilo je baš lepo. Pozvali su me iznenada i zahvalna sam im na poverenju", rekla je Prijovićka o svadbi, a na pitanje o bakšišu odgovorila je:

"Retko kada uzimam bakšiš jer isključivo radim za fiksnu cenu."

Sutradan, 13. septembra, Saška i Đorđe sklopili su građanski brak, a potom je usledila još jedna žurka, ovog puta na plaži. Drugog dana slavlja goste su zabavljali Milica Pavlović, Saša Kovačević i orkestar Aleksandra Sofronijevića.

Još fotografija Aleksandre Prijović pogledajte u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović na svadbi Đanijevog sina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna