Pevač Bojan Vasković, frontmen "Leksington benda" i njegova supruga Aleksandra čekaju treće dete, a mlada doktorka često sa javnošću deli detalje trudnoće.

Ona je nedavno govorila o tome da joj ni prva trudnoća sa ćerkom Anđelinom (7), ni druga sa sinom Mihajlom (3) nisu bile lake, te da je isti slučaj i trenutnom trudnoćom. Aleksandra je sada govorila o tome da se u trećoj trudnoći suočava sa jakim bolovima u leđima, a otkrila je i koliko se do sada ugojila.

"Imam bolove u leđima i uopšte nisu naivni, ali uspešno to rešavam uz pomoć svog fizioterapeuta", otkrila je Aleksandra pratiocima na Instagramu, a onda se osvrnula na kilograme i ishranu tokom drugog stanja.

"Ugojila sam se 5 ili 6 kilograma do sada, a sedmi sam mesec, što je super imajući u vidu i to da sam ušla u trudnoću sa jedno 2-3 kilograma više nego u prethodnim. Svakako, trudite se da jedete puno svežeg voća i povrća i više manjih izbalansiranih obroka", savetovala je Aleksandra, koja je inače po zanimanju lekar i trenutno je na specijalizaciji ginekologije i akušerstva.

Budući da se prethodna dva puta porodila carskim rezom, dame koje je prate zanimalo je da li se boji trećeg operacionog zahvata.

"Ova trudnoća je od početka obojena raznim strahovima većim od straha od carskog reza, tako da odgovor je ne", iskrena je bila Aleksandra.

Bojan Vasković sa suprugom
Instagram/bojanvaskovic_official 

Pevačeva supruga je, inače, ranije govorila i o prevremenom porođaju koji se dogodio sa ćerkom Anđelinom, koja je na svet došla u šestom mesecu trudnoće.

"Naše prvo dete, Anđelinu, nismo kao većina roditelja dočekali s radošću, već sa strahom da li će preživeti. Uz božju pomoć, i pomoć divnih lekara sa Instituta za neonatologiju, iz bolnice je izašla kao zdrava beba. U celom tom procesu prihvatanja situacije sazreli smo, ujedinili se, naučili da se oslanjamo jedno na drugo. Shvatili smo da ne postoji ništa vrednije od porodice i zdravlja, a danas smo srećni i zahvalni što to imamo", ispričala je svojevremeno Aleksandra Vasković.

Još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / _mrs.vaskovic_ Aleksandra uživa u trećoj trudnoći!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna